A clase varem fer croissants vos deix la recepta i un petit video, després vos explicaré el procediment i una foto amb el resultat.
Procediment:
1 Mesclar les faries posar el llevat amb aigua tèbia i fondre-la, posem la sal i la sucre i també posar els ous.
2 Amasar fins que la masa no s'aferri a les teves mans
3 Estirar la masa i posar li el bloc de mantequilla al centre
4 Cubrir amb els extrems la mantequilla i estirar la masa perquè la mantequilla quedi a dedins.
5 Fer Li dues voltes dobles i agafar un regle i fer triangles per fer els croissants.
6 Quan ja tenim els triangles fets fer la forma i deixar els croissants a la fermentadora un 10/15 min aprox.
7 Treure el croissants i posar li ou batut al damunt perque brillin.
8 Enfornar els croissants 180° durant 15 min aproximadament.
9 Posar Li brillo al damunt.
10 Ja estan llestos per menjar.
Comentarios
Publicar un comentario